Säsongens must-haves är här! Det finns många saker som du kan lägga till i din garderob för att göra den trendig och stilfull. Den här sommaren har vi sett en hel del nya trender, från vintage-inspirerade kläder till moderna utseenden.

En av de hetaste trenderna just nu är det boho-inspirerade utseendet, med florala tryck och luftiga material som chiffong och siden. Om du letar efter något mer tidlöst kan du prova på en denimjacka eller jeansshorts – perfekta för att skapa olika looks beroende på vilka accessoarer du väljer att matcha dem med.

Ett annat populärt val är pastellfärgade plagg, som blusar, shorts och byxor. Dessa ser fantastiskt ut tillsammans med metalliska accessoarer som armband eller smycken. För en mer sofistikerad look kan du testa på en vit kavaj eller blazer – denna typ av jackor passar perfekt till festliga evenemang men fungerar likväl bra under vardagliga sammanhang om man stylar den riktigt!

Om du vill ha något bekvämt men fortfarande snyggt rekommenderas tröjor i oversize modeller, ofta gjord av bomull eller ullmixmaterialer. De ger dig möjligheten att skapa intressanta outfits genom att mix and match olika typer av plaggen – alltifrån leggings till jeansshorts!

Slutligen vill vi tipsa om sneakers; det finns massvis med modeller just nu, alltifrån sportiga designs till lyxiga varianter i mockaimitationer – perfekta för dagens streetstylelooks! Vi hoppas verkligen att dessa tips hjälpte dig på traven mot din drömgarderob – glöm inte: mix and match is the way to go this season!