Oversized trenden är ett populärt modeuttryck som syftar till att skapa en avslappnad, cool och bekväm look. Det kan dock vara lite utmanande att bära oversized kläder med självförtroende. Här ger vi dig några tips för att hjälpa dig att se din bästa ut i denna trend!

Först och främst, våga experimentera med olika stilar och tyger. Om du inte är så bekant med oversized-trenden rekommenderar vi starkt att du provar på olika plagg för att se vilka som passar dig bäst. Fokusera på detaljer som mönster, textur och material – alla dessa element kan bidra till den perfekta oversized-looken!

Nu när du har valt riktiga plagg är det dags att göra dem personliga genom accessoarer. Vrid upp stilen ytterligare genom smycken, solglasögon eller andra modetillbehör som matchar din outfit! Du kan antingen vinna extra poletter genom att addera mer glittriga bitar eller spela ner dem om du vill ha en mer subtil look.

Slutligen: Kom ihåg hur fantastisk du ser ut i din outfit! Befria dig själv från pressade standarder och konventionella regler; strunta i vad andra tycker om din stil – bara gör det som komplimenterar just DIG! Njut av de bekväma plaggens frihet samtidigt som du visuellt representeras av unikheten hos den oversized trenden.