Det är aldrig för sent att börja ta hand om miljön! Genom att använda ekologiska skönhetsprodukter kan du göra en stor skillnad i din dagliga livsstil. Att välja ekologiska produkter innebär inte bara att du skyddar ditt hår och hud, utan det är också bra för miljön.

Ett sätt att komma igång med en ekologisk skönhetsrutin är genom att investera i naturliga ingredienser som aloe vera, honung och oliverolja. Dessa ingredienser har länge använts av många kulturer för deras medicinska egenskaper och de ger fantastisk glans till huden samtidigt som de bevarar den naturliga balansen. Försöker man undvika syntetisk parfym, silikon-och sulfatbaserade produkter kan man vara säker på att man skyddar sin hy från irriterande kemikalier.

Fler tips på hur man kan ha en mer hållbar livsstil inkluderar: Använd endast biologisk tvivel rena material; undvik plastartiklar; Köp lokalt producerade produkt; Komposterbara alternativ till engangsprodukt; Laga mat från grunden istället för bearbetade livsmedel; Och slutligen – sluta slösa energi! Genom dessa smala steg mot ett grönare liv kan vi allihop bidra till en bättre framtid! #hollbarlivsstil #ekosknhet